top of page

GRUS & TRANSPORT

Vi erbjuder transporttjänster för en mängd olika typer av varor, inklusive tunga maskiner, grus, byggmaterial och mer. Vi kan hantera allt från mindre transporter till större, mer komplicerade projekt. Vårt utbud av transportfordon inkluderar lastbilar, släpvagnar och andra specialiserade fordon för att möta dina behov. Vi har även utrustning som är särskilt anpassad för att transportera känsliga maskiner och utrustning som brokkar.

schack-grav3.png

FRÅN IDE TILL VERKLIGHET

Vi erbjuder en omfattande rådgivning där vi samarbetar med dig för att förstå dina specifika önskemål och krav. Vi tar hänsyn till allt från design, materialval

, budget och tidsplan, för att säkerställa att vi skapar den perfekta lösningen för dig.

billning-billys2.png

KOSTNADSFRI OFFERT

Vi förstår vikten av att ha en tydlig uppfattning om projektets kostnad innan du påbörjar det, vilket är varför vi erbjuder en kostnadsfri offert. Med en kostnadsfri offert menas att vi kommer och kollar på erat projekt och sedan diskuterar era önskemål för att sammanställa en så exakt offert som möjligt.

HÅKAN PROFIL.png

KONTAKTPERSON

Vi på Haga Alltjänst är stolta över att presentera Håkan Andersson som vår expert inom Transport. Håkan är en erfaren person inom branschen och har arbetat med allt från små till stora projekt inom transport. Kontakta oss idag för att boka ett möte med Håkan för att diskutera ditt projekt.

KONTAKTPERSONER

Vi på Haga Alltjänst är ett mångsidigt företag med mottot "Inget är omöjligt"

Vi är ett dedikerat Team inom olika områden, exempelvis: Schakt, gräv, bilning, marksten, godstransporter, anläggning och mycket mer. Gå in på våra tjänster för att se allt vi erbjuder.

HÅKAN PROFIL.png

Håkan Andersson

VD/ Ägare

0704245394

BILLY PROFIL.png

Billy Andersson

0704245541

PETER PROFIL.png

Peter Rutgersson

0704245397

PONTUS PROFIL.png

Pontus Helander

0737768473

Tack för din förfrågan!

TIDIGARE PROJEKT/REFERENSER

bottom of page