top of page

SCHAKT & GRÄV

Vårt team av erfarna anställda är specialiserade på att utföra alla typer av schakt- och grävarbeten, från mindre utgrävningar och grävning till större kommersiella byggnationer. Vi arbetar med högsta standard och använder de senaste teknikerna för att se till att dina projekt slutförs på tid och inom budget. Vi förstår att varje projekt är unikt och vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov. Vi har den senaste utrustningen och tekniken för att hantera alla typer av schakt- och grävarbeten, oavsett storlek på projekt.

schack-grav3.png

FRÅN IDE TILL VERKLIGHET

Vi erbjuder en omfattande rådgivning där vi samarbetar med dig för att förstå dina specifika önskemål och krav. Vi tar hänsyn till allt från design, materialval

, budget och tidsplan, för att säkerställa att vi skapar den perfekta lösningen för dig.

billning-billys2.png

KOSTNADSFRI OFFERT

Vi förstår vikten av att ha en tydlig uppfattning om projektets kostnad innan du påbörjar det, vilket är varför vi erbjuder en kostnadsfri offert. Med en kostnadsfri offert menas att vi kommer och kollar på erat projekt och sedan diskuterar era önskemål för att sammanställa en så exakt offert som möjligt.

BILLY PROFIL.png

KONTAKTPERSON

Vi på Haga Alltjänst är stolta över att presentera Billy Andersson som vår expert inom Schakt & gräv. Billy är en erfaren person inom branschen och har arbetat med allt från små till stora projekt inom Schakt & Gräv. Kontakta oss idag för att boka ett möte med Billy för att diskutera ditt projekt.

KONTAKTPERSONER

Vi på Haga Alltjänst är ett mångsidigt företag med mottot "Inget är omöjligt"

Vi är ett dedikerat Team inom olika områden, exempelvis: Schakt, gräv, bilning, marksten, godstransporter, anläggning och mycket mer. Gå in på våra tjänster för att se allt vi erbjuder.

HÅKAN PROFIL.png

Håkan Andersson

VD/ Ägare

0704245394

BILLY PROFIL.png

Billy Andersson

0704245541

PETER PROFIL.png

Peter Rutgersson

0704245397

PONTUS PROFIL.png

Pontus Helander

0737768473

Tack för din förfrågan!

TIDIGARE PROJEKT/REFERENSER

bottom of page