top of page

PADDOCK/RIDBANA

Vi erbjuder professionell byggnation av paddockar och ridbanor. Vi är specialiserade på att skapa inom och utomhusanläggningar för hästar, och vi förstår vikten av att ha en säker och funktionell yta för både ryttare och häst. Våra tjänster inkluderar allt från planering och markarbeten till ytskikt och dränering. Vi ser till att varje projekt är väl genomtänkt och planerat för att uppfylla de högsta standarderna. Därför arbetar vi alltid med högsta säkerhet och kvalitetsstandarder, och vi ser till att varje paddock eller ridbana är anpassad efter behoven för både ryttare och häst.

schack-grav3.png

FRÅN IDE TILL VERKLIGHET

Vi erbjuder en omfattande rådgivning där vi samarbetar med dig för att förstå dina specifika önskemål och krav. Vi tar hänsyn till allt från design, materialval

, budget och tidsplan, för att säkerställa att vi skapar den perfekta lösningen för dig.

billning-billys2.png

KOSTNADSFRI OFFERT

Vi förstår vikten av att ha en tydlig uppfattning om projektets kostnad innan du påbörjar det, vilket är varför vi erbjuder en kostnadsfri offert. Med en kostnadsfri offert menas att vi kommer och kollar på erat projekt och sedan diskuterar era önskemål för att sammanställa en så exakt offert som möjligt.

PONTUS PROFIL.png

KONTAKTPERSON

Vi på Haga Alltjänst är stolta över att presentera Pontus Helander som vår expert inom paddockar och ridbanor. Pontus är en erfaren person inom branschen och har arbetat med allt från små till stora projekt inom paddock/ridbanebygge. Kontakta oss idag för att boka ett möte med Pontus för att diskutera ditt projekt.

KONTAKTPERSONER

Vi på Haga Alltjänst är ett mångsidigt företag med mottot "Inget är omöjligt"

Vi är ett dedikerat Team inom olika områden, exempelvis: Schakt, gräv, bilning, marksten, godstransporter, anläggning och mycket mer. Gå in på våra tjänster för att se allt vi erbjuder.

HÅKAN PROFIL.png

Håkan Andersson

VD/ Ägare

0704245394

BILLY PROFIL.png

Billy Andersson

0704245541

PETER PROFIL.png

Peter Rutgersson

0704245397

PONTUS PROFIL.png

Pontus Helander

0737768473

Tack för din förfrågan!

TIDIGARE PROJEKT/REFERENSER

bottom of page