top of page

SNÖRÖJNING

Under årets kallare tider erbjuder vi snöplogning och snöskottning samt sandning och saltning. Vi bistår även med frakt av snömassor om så önskas. Vi kan underhålla både mindre och större områden.

schack-grav3.png

FRÅN IDE TILL VERKLIGHET

Vi erbjuder en omfattande rådgivning där vi samarbetar med dig för att förstå dina specifika önskemål och krav. Vi tar hänsyn till allt från design, materialval

, budget och tidsplan, för att säkerställa att vi skapar den perfekta lösningen för dig.

billning-billys2.png

KOSTNADSFRI OFFERT

Vi förstår vikten av att ha en tydlig uppfattning om projektets kostnad innan du påbörjar det, vilket är varför vi erbjuder en kostnadsfri offert. Med en kostnadsfri offert menas att vi kommer och kollar på erat projekt och sedan diskuterar era önskemål för att sammanställa en så exakt offert som möjligt.

HÅKAN PROFIL.png

KONTAKTPERSON

Vi på Haga Alltjänst är stolta över att presentera Håkan Andersson som vår expert inom snöröjning Håkan är en erfaren person inom branschen och har arbetat med allt från små till stora projekt inom Snöröjning. Vi  arbetar tillsammans med dig för att skräddarsy våra tjänster för att passa dina specifika behov och önskemål.

KONTAKTPERSONER

Vi på Haga Alltjänst är ett mångsidigt företag med mottot "Inget är omöjligt"

Vi är ett dedikerat Team inom olika områden, exempelvis: Schakt, gräv, bilning, marksten, godstransporter, anläggning och mycket mer. Gå in på våra tjänster för att se allt vi erbjuder.

HÅKAN PROFIL.png

Håkan Andersson

VD/ Ägare

0704245394

BILLY PROFIL.png

Billy Andersson

0704245541

PETER PROFIL.png

Peter Rutgersson

0704245397

PONTUS PROFIL.png

Pontus Helander

0737768473

TIDIGARE PROJEKT/REFERENSER

bottom of page